ONTDEK JOUW HORIZON OP GOEREE-OVERFLAKKEE

OP GOEREE-OVERFLAKKEE VIND JE ALLES VOOR EEN ONTSPANNEN VAKANTIE. GENIET VAN DE BREDE ZANDSTRANDEN, GA KITE- OF WINDSURFEN OP DE BROUWERSDAM OF HEERLIJK FIETSEN OVER DE DIJKEN EN DUINEN. JE KUNT ER ZELFS HELE BIJZONDERE DIEREN SPOTTEN ZOALS FLAMINGO'S, EEN ZEEAREND OF ZEEHONDEN. HIERONDER ZETTEN WE ONZE TIPS VOOR JE OP EEN RIJ.

logo@2x

Vogels spotten

Vanuit vogelobservatorium Tij (gebouwd in de vorm van het ei van de grote stern) kun je lepelaars, sternen en andere vogels spotten.

LEES MEER

Kwade Hoek

Wind, water en getij zorgen voor een bijzonder landschap en zilte natuur. Je kunt er prachtig wandelen met verschillende afstanden.

LEES MEER

Brouwersdam

De Brouwersdam is een Europese hotspot voor wind- en kitesurfen. Of spring van de waterjump en ga blokarten op het strand.

LEES MEER

Goedereede

Maak een stadswandeling in het historische stadje Goedereede. Ontdek het verhaal over port, Paus en vrouwen met pek.

LEES MEER

SPOT DE BIG FIVE

VIJF BIJZONDERE DIEREN OP GOEREE-OVERFLAKKEE

Goeree-Overflakkee kent als Delta-eiland bijzondere natuur met zeldzame planten, vogels en dieren. Ga op zoek naar de Big Five.

Zeehond

SLUIS BROUWERSDAM / GREVELINGEN

Flamingo

BATTENOORD

Zeearend

HELLEGATSPLATEN

Ree

SLIKKEN VAN FLAKKEE

Bever

NOORDRAND GOEREE-OVERFLAKKEE

Routes

VANAF CAMPING KOTESTEE IN OUDDORP KUN JE ALLE KANTEN OP. WE LIGGEN DIRECT AAN HET FIETSKNOOPPUNTEN NETWERK EN HET WANDELKNOOPPUNTEN NETWERK. DE IDEALE UITVALSBASIS DUS DOOR VOOR EEN PRACHTIGE ROUTE: OVER DIJKEN EN DUINEN, LANGS DE ZEE OF DOOR DE TULPENVELDEN. TE VOET EN OP DE FIETS ONTDEK JE MEER.

FIETSROUTES

Rondje eiland

Fiets over dijken met zicht op land en water. Vaar over met een pontje, volg een tulpenroute of maak een fietstocht met lekker veel terras-stops. Met de knooppunten kies je je eigen afstand en route.
WANDELROUTES

De paden op

Via het wandelnetwerk kun je je eigen route uitstippelen en op pad gaan. Ga wandelen door het zilte natuurgebied de Kwade Hoek of loop de langere Zeedorpenroute die je direct vanaf de camping kunt starten.

EN ER IS NOG VEEL MEER

OP GOEREE-OVERFLAKKEE

Gezellig Middelharnis

Ga shoppen op de dijk in Middelharnis, bezoek de Menheerse Werf of het Streekmuseum Goeree-Overflakkee in Sommelsdijk.

LEES MEER

Historische tram

Maak een rit met de historische tram over de Brouwersdam. De tram reed vroeger over het eiland en een rit is leuk voor jong en oud.

LEES MEER

Slikken van Flakkee

Op de Slikken van Flakkee vind je heckrunderen, fjordepaarden en ree├źn. Tijdens een huifkarexcursie kun je het gebied verkennen.

LEES MEER

Ring Ouddorp

In de gezellige Ring van Ouddorp kun je winkelen of een heerlijk terras pakken. In de zomer kun je 's avonds de toren beklimmen.

LEES MEER

Visafslag Stellendam

Iedere vrijdag wordt er verse vis aangevoerd in Stellendam. Tijdens een excursie leer je alles over de visserij en de visafslag.

LEES MEER