Zwembaden

De Noordzee en het Grevelingenmeer bieden natuurlijk volop mogelijkheden om te zwemmen. Maar mocht het toch een keer minder weer zijn, dan is een overdekt zwembad wel zo lekker. Er zijn op Goeree-Overflakkee drie zwembaden die je kunt bezoeken: ’t Zuiderdiep in Stellendam, Center Parcs Port Zélande op de Brouwersdam en De Staver in Middelharnis.

Zwembad 't Zuiderdiep (Stellendam)

Zwembad Zuiderdiep bestaat uit een overdekt zwembad, verdeeld over een wedstrijdbad en een recreatiebad, Whirlpool en peuterbad. Daarnaast is er ook een grote glijbaan, waterparaplu, snelstroomkreek en jetstream. Ook beschikt zwembad Zuiderdiep over een groot buitenbad met glijbaan en ligweide. Deze is in de zomermaanden gelijktijdig met het binnenbad geopend. Naast de verschillende zwembaden is er bij binnenkomst een terras aanwezig, waar bij de alcoholvrije bar ook verschillende hapjes en drankjes zijn te verkrijgen.

 

Meer informatie: www.sr-go.nl/zuiderdiep/

Aqua Munda Center Parcs Port Zélande (Brouwersdam)

De Aqua Mundo van Center Parcs Port Zélande is toegankelijk voor bezoekers die niet op het park verblijven. Naast een golfslagbad, een buitenbad en whirlpools zijn er tal van leuke fun elementen. Drijf mee op de lazy river, ga op avontuur in de wildwaterbaan of stap in een band in de Turbo Tunnel.  Voor kinderen is er het Water Playhouse: een platform met waterspellen zoals, glijbanen, waterpistolen en een enorme emmer water die 900 liter water uitstort over de zwemmers.

 

Meer informatie: www.dagjecenterparcs.nl/portzelande

De Staver (Middelharnis)

De Staver heeft een prachtig zwembad met banen van maar liefst 25 meter. Daarnaast beschikt het zwembad over een whirlpool, een grote glijbaan en een hoek voor kleine(re) kinderen. Naast een zwembad zijn er ook zes bowlingbanen en een café.

 

Meer informatie: www.sr-go.nl/de-staver/